Schuifbare overkappingen in regio Friesland, St. Nicolaasga, Heerenveen, Joure, Sneek en Lemmer

ZIC Weru is de specialist in schuifbare overkappingen. Een overkapping van Weru, het innovatieve en betrouwbare Duitse merk, staat garant voor een jarenlange beleving. Met een schuifbare overkappingen van Weru kiest u voor sfeer, comfort en een ijzersterke kwaliteit. Weru beschut en beschermt. 

De showroom van ZIC Weru

Waarmee kunnen we u helpen? Als Weru-vakbedrijf in de regio St. Nicolaasga, Heerenveen, Joure, Sneek en Lemmer begrijpen we dat de keuze van een kunststof overkapping uiteenlopende vragen kan oproepen.

Een bezoek aan onze showroom is altijd een goede gelegenheid om de producten te tonen. We hebben alle tijd om u te voorzien van een advies op maat en kunnen uw vragen naar tevredenheid beantwoorden. 

Meer weten over kunststof overkapping? Bel of mail ons gerust of kom naar onze showroom. 

Over ZIC Weru

ZIC Weru is een begrip in de regio. Onze klanten houden van gemak, comfort en veiligheid. Dat geven wij ze in de vorm van kunststof kozijnen, deuren en rolluiken van het degelijke Duitse topmerk Weru. In onze showroom kunt u zich overtuigen van die kwaliteit. Hier nemen we ook alle tijd om uw vragen te beantwoorden. Met de service van ZIC Weru zit u er jarenlang heerlijk bij.

Onze schuifbare overkappingen

Bot Ramen & Deuren is specialist in schuifbare overkappingen. Deze overkappingen zijn ontworpen met een uitschuifbaar waterdicht doek. Het doek van deze terrasoverkapping schuift met een druk op de knop naar boven of beneden. Ideaal! Zo kunt u vandaag genieten van de zon en morgen beschut zitten tegen regen en wind. Omdat het scherm van de terrasoverkapping van speciaal PCV-doek is gemaakt, kunt u deze terrasoverkapping permanent gebruiken. Zomer en winter.

De overkappingen zijn gemaakt van een robuust en stevig aluminium frame en wordt geleverd in 4 standaard kleuren. De overkapping wordt standaard geleverd inclusief afdak t.b.v. bescherming van het PVC doek en geïntrigeerde goot voor de hemelwaterafvoer.

In onze showroom in Heerhugowaard is deze overkapping te bezichtigen incl. verlichtingslijst en heater.

Beslist Weru!

Als Weru-vakbedrijf staan wij voor een respectvolle transparante omgang met onze klanten. Van een verantwoord advies in onze showroom en een correcte afhandeling van offertes en afspraken tot een perfecte montage van kozijn of deur - met eigen vakmensen - en een snelle after-service. 

 

Contactgegevens
ZIC B.V.
Molier 6
8521 MD St. Nicolaasga
T: 0513 - 434 359
E: info@zic-weru.nl

Openingstijden

Maandag van 13.00 tot 17.00 uur
Dinsdag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur
Zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur

Vragen over nieuwe of vervanging van kunststof overkapping? Neem telefonisch contact met ons op we helpen u graag: 0513 - 434359
Uiteraard kunt u uw vragen ook mailen, vul daarvoor het formulier rechts hiernaast in. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk uw vraag beantwoorden.