Kunststof kozijnen in regio Friesland, St. Nicolaasga, Heerenveen, Joure, Sneek en Lemmer

ZIC Weru is de specialist in Weru kunststof kozijnen. En omdat Weru al jaren de nummer 1 in kunststof kozijnen is, betekent dat dat er veel keuzemogelijkheden zijn die allemaal te zien zijn in onze showroom. 

Naast het juiste advies zorgen wij er ook voor dat de kozijnen gemonteerd worden en dat u na oplevering volledig tevreden bent. 

De showroom van ZIC Weru

Waarmee kunnen we u helpen? Als Weru-vakbedrijf in de regio St. Nicolaasga, Heerenveen, Joure, Sneek en Lemmer begrijpen we dat de keuze van een kunststof kozijn uiteenlopende vragen kan oproepen.

Een bezoek aan onze showroom is altijd een goede gelegenheid om de producten te tonen. We hebben alle tijd om u te voorzien van een advies op maat en kunnen uw vragen naar tevredenheid beantwoorden.

Meer weten over kunststof kozijnen? Bel of mail ons gerust of kom naar onze showroom. 

Over ZIC Weru

ZIC Weru is een begrip in de regio. Onze klanten houden van gemak, comfort en veiligheid. Dat geven wij ze in de vorm van kunststof kozijnen, deuren en rolluiken van het degelijke Duitse topmerk Weru. In onze showroom kunt u zich overtuigen van die kwaliteit. Hier nemen we ook alle tijd om uw vragen te beantwoorden. Met de service van ZIC Weru zit u er jarenlang heerlijk bij.

Onze kunststof kozijnen 

Uiteraard kiest u ook een kozijn met een vormgeving en in een kleur die precies aansluit bij uw woning en uw levensstijl. De kunststof kozijnen en de soorten isolatieglas van Weru voldoen aan de hoogste Europese technische kwaliteits- en keuringseisen. Kunststof kozijnen van Weru voldoen precies aan uw eisen.

Beslist Weru!

Als Weru-vakbedrijf in de regio St. Nicolaasga, Heerenveen, Joure, Sneek en Lemmer staan wij voor een respectvolle transparante omgang met onze klanten. Van een verantwoord advies in onze showroom en een correcte afhandeling van offertes en afspraken tot een perfecte montage van kozijn of deur - met eigen vakmensen - en een snelle after-sales. 

Contactgegevens
ZIC B.V.
Molier 6
8521 MD St. Nicolaasga
T: 0513 - 434 359
E: info@zic-weru.nl

Openingstijden

Maandag van 13.00 tot 17.00 uur
Dinsdag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur
Zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur

Vragen over nieuwe of vervanging van kunststof kozijnen? Neem telefonisch contact met ons op we helpen u graag: 0513-434 359
Uiteraard kunt u uw vragen ook mailen, vul daarvoor het formulier rechts hiernaast in. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk uw vraag beantwoorden.