Kunststof rolluiken in regio Friesland, St. Nicolaasga, Heerenveen, Joure, Sneek en Lemmer

ZIC Weru  is de specialist in kunststof rolluiken. Een rolluik van Weru, het innovatieve en betrouwbare Duitse merk, staat garant voor een jarenlange beleving. Met een kunststof rolluik van Weru kiest u voor sfeer, comfort en een ijzersterke kwaliteit. Weru beschut en beschermt.

De showroom van ZIC Weru

Waarmee kunnen we u helpen? Als Weru-vakbedrijf in de regio St. Nicolaasga, Heerenveen, Joure, Sneek en Lemmer begrijpen we dat de keuze van een kunststof rolluik uiteenlopende vragen kan oproepen.

Een bezoek aan onze showroom is altijd een goede gelegenheid om de producten te tonen. We hebben alle tijd om u te voorzien van een advies op maat en kunnen uw vragen naar tevredenheid beantwoorden. 

Meer weten over kunststof deuren? Bel of mail ons gerust of kom naar onze showroom. 

Over ZIC Weru

ZIC Weru is een begrip in de regio. Onze klanten houden van gemak, comfort en veiligheid. Dat geven wij ze in de vorm van kunststof kozijnen, deuren en rolluiken van het degelijke Duitse topmerk Weru. In onze showroom kunt u zich overtuigen van die kwaliteit. Hier nemen we ook alle tijd om uw vragen te beantwoorden. Met de service van ZIC Weru zit u er jarenlang heerlijk bij.

Onze kunststof rolluiken

Met de kunststof rolluiken van Weru hebt u in elk jaargetijde een aangenaam binnenklimaat. Bovendien geven de kunststof rolluiken privacy en werken ze inbraakwerend. Kiest u nieuwe kozijnen, dan kunnen wij kozijn en rolluik - voor een naadloze montage – direct in de fabriek al op maat laten maken. En uiteraard biedt Weru u diverse mogelijkheden om de rolluiken te bedienen: van eenvoudige elektrische en handbediening tot afstandsbediening. Met rolluiken van Weru kiest u voor sfeer, comfort en bescherming. 

Beslist Weru!

Als Weru-vakbedrijf staan wij voor een respectvolle transparante omgang met onze klanten. Van een verantwoord advies in onze showroom en een correcte afhandeling van offertes en afspraken tot een perfecte montage van kozijn of deur - met eigen vakmensen - en een snelle after-service. 

Contactgegevens
ZIC B.V.
Molier 6
8521 MD St. Nicolaasga
T: 0513 - 434 359
E: info@zic-weru.nl

Openingstijden

Maandag van 13.00 tot 17.00 uur
Dinsdag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur
Zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur

Vragen over nieuwe of vervanging van kunststof rolluiken? Neem telefonisch contact met ons op we helpen u graag: 0513 - 434359.
Uiteraard kunt u uw vragen ook mailen, vul daarvoor het formulier rechts hiernaast in. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk uw vraag beantwoorden.