Kunststof terrasdeuren in regio Friesland, St. Nicolaasga, Heerenveen, Joure, Sneek en Lemmer

ZIC Weru is de specialist in kunststof terrasdeuren. Terrasdeuren van Weru, het innovatieve en betrouwbare Duitse merk, staan garant voor een jarenlange beleving. Met kunststof terrasdeuren van Weru kiest u voor sfeer, comfort en een ijzersterke kwaliteit. Weru biedt comfort en bescherming.

De showroom van ZIC Weru

Waarmee kunnen we u helpen? Als Weru-vakbedrijf in de regio St. Nicolaasga, Heerenveen, Joure, Sneek en Lemmer begrijpen we dat de keuze van een kunststof terrasdeur uiteenlopende vragen kan oproepen.

Een bezoek aan onze showroom is altijd een goede gelegenheid om de producten te tonen. We hebben alle tijd om u te voorzien van een advies op maat en kunnen uw vragen naar tevredenheid beantwoorden. 

Meer weten over kunststof deuren? Bel of mail ons gerust of kom naar onze showroom. 

Over ZIC Weru

ZIC Weru is een begrip in de regio. Onze klanten houden van gemak, comfort en veiligheid. Dat geven wij ze in de vorm van kunststof kozijnen, deuren en rolluiken van het degelijke Duitse topmerk Weru. In onze showroom kunt u zich overtuigen van die kwaliteit. Hier nemen we ook alle tijd om uw vragen te beantwoorden. Met de service van ZIC Weru zit u er jarenlang heerlijk bij.

Onze kunststof terrasdeuren 

De kunststof terrasdeuren van Weru complementeren uw woning. De stijlvolle terrasdeuren nodigen altijd uit om het binnen- en buitenleven te verbinden. De ruime doorgang (tot twee meter), de klassieke uitstraling en de mogelijkheid tot het plaatsen van bovenlichten en zijramen, dragen bij aan de bijzondere beleving. Voor iedere woning en in elke stijl biedt Weru passende terrasdeuren. Ook voor uw woning. Met terrasdeuren van Weru kiest u voor een persoonlijke aankleding. 

Beslist Weru!

Als Weru-vakbedrijf staan wij voor een respectvolle transparante omgang met onze klanten. Van een verantwoord advies in onze showroom en een correcte afhandeling van offertes en afspraken tot een perfecte montage van kozijn of deur - met eigen vakmensen - en een snelle after-service. 

Contactgegevens
ZIC B.V.
Molier 6
8521 MD St. Nicolaasga
T: 0513 - 434 359
E: info@zic-weru.nl

Openingstijden

Maandag van 13.00 tot 17.00 uur
Dinsdag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur
Zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur

Vragen over nieuwe of vervanging van kunststof terrasdeuren? Neem telefonisch contact met ons op we helpen u graag: 0513 - 434359.
Uiteraard kunt u uw vragen ook mailen, vul daarvoor het formulier rechts hiernaast in. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk uw vraag beantwoorden.