Kunststof schuifpuien

Home / Kunststof schuifpuien

ZIC Weru, uw partner voor de beste kunststof schuifpuien

CREËER RUIMTE MET EEN STIJLVOLLE SCHUIFPUI

Soepel en geruisloos glijdt de schuifdeur open en u stapt op uw terras, waarna frisse tuingeuren het huis instromen. En dat alles met een lichte handomdraai, zonder de hinder van openstaande deuren. Met een schuifpui creëert u licht en ruimte in elke woning. Een Weru schuifpui bevat geen bewegende delen, het is een duurzame constructie met nauwelijks slijtage. Ook op een plek waar u een raam heeft zijn er mogelijkheden voor een schuifpui.

Soepele bediening van uw schuifpui

Met de bedieningsgreep laat u de deur tijdens het schuiven zakken waar u wilt. Zo kiest u zelf voor de gewenste opening. De schuifdeur loopt zo licht, dat ook kinderen en ouderen de deur gemakkelijk kunnen bedienen. En uiteraard zijn de Weru schuifpuien potdicht en daardoor bijzonder goed isolerend.

Wilt u meer weten over onze kozijnen schuifpuien of heeft u nog vragen? Belt u ons dan gerust, telefoon 0513 – 434 359 of klik hier voor het aanvragen van meer informatie.

Showroom

ZIC Weru heeft in St. Nicolaasga haar Weru ramen en deuren showroom. Hier kunt u het uitgebreide aanbod in al zijn varianten komen bekijken en uitproberen. U bent van harte welkom.

Team met vakmensen!

Het team van ZIC Weru staat voor u klaar om goed advies te geven over onze kunststof kozijnen, kunststof deuren en over de installatie mogelijkheden en kosten.

Onze projecten

De afgelopen jaren hebben wij enorm veel projecten naar volle tevredenheid opgeleverd.

De voordelen van de kunststof kozijnen van Weru

null

Goed geïsoleerd

Dat verhoogd uw wooncomfort
null

Op maat gemaakt

Hierdoor heeft u de garantie voor tevredenheid
null

Veilig en energiezuinig

Tevens zijn de kozijnen ook onderhoudsarm