Over ons

Home / Over ons

Over ZIC Weru

Ons bedrijf

ZIC WERU is erkend Weru vakbedrijf en dat betekent het volgende:

VAKKUNDIG ADVIES
We kunnen u alles over de producten van Weru en de montage vertellen en u optimaal  adviseren zodat u de juiste en verantwoorde beslissing kunt nemen.

CORRECTE OFFERTE
Om u een correcte offerte voor te leggen, komen wij eerst bij u thuis om de maten van uw kozijnen op te nemen. Vervolgens worden de afmetingen, afwerking, materialen en al uw wensen op een heldere manier in de offerte opgenomen.

TOT IN DE DETAILS GEREGELD
De offerte bespreken wij vervolgens graag met u in onze showroom. Wel zo makkelijk en praktisch want het is direct mogelijk om wijzigingen en/of aanvullingen in een aangepaste offerte te verwerken. Gaat u akkoord met deze offerte, dan komen wij nogmaals bij u thuis om de bestelmaten op te meten om te garanderen dat bij de montage alles perfect past en we spreken een tijdstip voor montage af.

NAUWKEURIGE PLANNING EN MONTAGE
Dan bestellen wij uw kozijnen bij Weru waar zij helemaal op maat worden gemaakt. Het Weru-vakbedrijf levert uw kunststof kozijnen precies op het afgesproken tijdstip en monteert de kozijnen vakkundig, snel en zonder veel overlast. En mocht het nodig zijn, dan kunt u ook na koop en montage nog een beroep op ons doen.

10 PLUSPUNTEN
1. LANGE LEVENSDUUR
2. AL BIJNA 50 JAAR BEPROEFDE KWALITEIT
3. MODERNE TECHNIEK
4. TIJDLOOS DESIGN
5. EXCLUSIEVE UITVOERING
6. UITGEBREIDE KEUZE
7. ALTIJD PRODUCTIE OP MAAT
8. PROFESSIONELE MONTAGE EN AFWERKING
9. UITSTEKENDE PRIJS/KWALITEITVERHOUDING
10. VAKKUNDIG ADVIES, SERVICE EN UITSTEKENDE AFTER SALES

HET UITGEBREIDE GARANTIEPLAN
ZIC Weru geeft u met Weru Partner Garant de extra bescherming die u wenst, zodat u zich zelfs op lange termijn geen zorgen hoeft te maken over het functioneren van de kozijnen. Naast de normale productgarantie en de garantie op de montage van het Weru-vakbedrijf krijgt u de zekerheid dat, indien het vakbedrijf niet meer aan zijn verplichtingen kan voldoen, Weru u terzijde blijft staan. Een heldere garantieregeling, die u geheel gratis wordt aangeboden.

DE ZEKERHEID VAN EEN GROOT MERK
Met Weru kiest u voor een kwaliteitsproduct waarbij alles klopt. ‘Made in Germany’ staat garant voor vooruitstrevende techniek en betrouwbare kwaliteit.

Showroom

ZIC Weru heeft in St. Nicolaasga haar Weru ramen en deuren showroom. Hier kunt u het uitgebreide aanbod in al zijn varianten komen bekijken en uitproberen. U bent van harte welkom.

De voordelen van de kunststof kozijnen van Weru

null

Goed geïsoleerd

Dat verhoogd uw wooncomfort
null

Op maat gemaakt

Hierdoor heeft u de garantie voor tevredenheid
null

Veilig en energiezuinig

Tevens zijn de kozijnen ook onderhoudsarm