WERU PARTNER GARANT – 
HET UITGEBREIDE GARANTIEPLAN

Weru, marktleider in kunststof ramen en deuren, biedt u het uitgebreide garantieplan Weru Partner Garant. Naast de zekerheid van een groot merk kunt u zich terecht ‘geborgen voelen’ met deze extra service.

Weru geeft u met Weru Partner Garant de extra bescherming die u wenst, zodat u zich zelfs op lange termijn geen zorgen hoeft te maken over het functioneren van uw kozijnen. Van de kwaliteit en vakmanschap bij onze exclusief geselecteerde en geschoolde Weru-vakbedrijven zijn wij overtuigd. Met Weru Partner Garant krijgt u dit nu ‘zwart op wit’ !

Wat is Weru Partner Garant?

Naast de normale productgarantie van Weru en de garantie op de montage door het Weru-vakbedrijf heeft u met Weru Partner Garant de zekerheid dat Weru u terzijde staat indien het vakbedrijf niet meer aan zijn wettelijke verplichtingen kan voldoen (bijvoorbeeld bij een faillissement). Weru neemt in dat geval de verantwoordelijkheden voor de gemonteerde Weru-producten over.*

Hoe krijg ik de extra zekerheid van WERU Partner Garant?

Nadat de kozijnen bij u zijn gemonteerd en opgeleverd, vraagt u speciale WPG aanvraagformulier aan bij uw vakbedrijf. Hierop zijn door hen de benodigde gegevens ingevuld, bij ondertekening gaat u akkoord met de oplevering van de kozijnen en de voorwaarden van Weru Partner Garant. Weru Nederland B.V. maakt aan de hand hiervan uw persoonlijke certificaat en stuurt dit direct aan u toe. 
Zoals u ziet; een heldere garantieregeling die u als extra service wordt aangeboden.

Informeer bij ZIC Weru naar het aanvraagformulier en de voorwaarden voor het Weru Partner Garant Plan.

Gratis Weru-brochure